När mörkret kommer

Om man har utomhusbelysning i sin trädgård så känns det lite som att man ger trädgården lite mer liv, även på kvällen. Det blir en väldigt annorlunda stämning när mörkret faller in. Det är så himla fint tycker jag och dessutom så gör det att det inte ser så läskigt ut på natten. Det är ju alltid mysigt med lite mer ljus om nätterna och jag tror verkligen att man känner sig mer trygg med lite upplyst utomhus. Jag måste dock medge att jag aldrig är speciellt rädd när jag går omkring hemma på kvällen, jag bor ju i ett väldigt tryggt område men man kan ju vara mörkrädd ändå. Mörkrädda människor är ju inte så rationella när det gäller vad de faktiskt är rädda för så det kanske inte spelar så stor roll om man bor i ett tryggt område eller inte.

This entry was posted on Wednesday, May 14th, 2014 at 8:43 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply