Söker du efter en funktionell rank tracker?

För att leda din egen webbsida till framgång och ligga steget före konkurrenterna så kan lite extra information vara till stor hjälp. Om du däremot inte vet vad en rank tracker är, eller inte är bekant med begreppen inom sökmotoroptimering, så är detta snabbt förklarat.

Google och andra sökmotorer har logaritmer som bestämmer var webbsidor hamnar bland sökresultaten för varje givet sökord. Dessa logaritmer är komplicerade och blir mer och mer sofistikerade för varje månad. För att du ska ha en chans att ligga på topp finns det tjänster som hjälper dig att hålla koll på vilka sökord som är relevanta just nu, som du kan använda på din webbplats. För komma framåt på den största sökmotorn så behöver du alltså en bra Google rank tracker, som hjälper dig att hålla koll på din hemsidas rankning på Internet.

This entry was posted on Tuesday, April 12th, 2016 at 9:48 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply